Status: Open
Status: Answered
Status: Closed
Status: Duplicate

Error activating OTDS resource

0
Posted Mar 07 by Matthew Barben.

Hi There,

I am installing an Appworks server (16.2.1) and it appears to be failing on activating the external OTDS resource:

2018-03-08 04:39:08,8152018-03-08T04:39:08,815 [http-nio-80-exec-7] ERROR auth.otds.OtdsInstaller - Failed to activate OTDS resource null
com.opentext.otag.exception.OTAGHttpException: null

It is attempting to connect to OTDS 16.2.3 - has anyone else run across this error message before?

2 Answers

0
BEST ANSWER: As chosen by the author.

Hi Matthew

Is anything logged in the OTDS server logs ?

I assume you have set this attribute on the OTDS side to false if your AppWorks to OTDS connection is not over HTTPS

directory.auth.EnforceSSL false

As detailed at the end of this page https://developer.opentext.com/webaccess/#url=%2Fawd%2Fresources%2Farticles%2F19078573%2Fappworks%2Bgateway%2Bv163%2B%2Binstalling&tab=501


0
BEST ANSWER: As chosen by the author.

Hi Simon,

That option was selected - the issue was the for HTTPS the OTDS server is sitting behind IIS which is acting as a proxy. Even though the configuration works for Content Server and Archive Server (and I can see the successful REST API requests coming through WireShark).

For what ever reason the response that Appworks is not in the right format


 You have subscribed and will receive email notifications of updates to this topic. To unsubscribe, uncheck the checkbox.

Statistics

Related categories

Related tags

Your answer

To leave an answer, please sign in.