Forums

Questions with recent activity

0 votes

Configure TempoBox with HTTPS connection

Posted Jan 28 by Remon Medhat.

We have TempoBox deployed and the url of the tempoBox is Aliased , We configured TempoBox to work with HTTPS connection , so whenever we add apps/bundles we go to the database and change the default hostname of the deployment from the hostname [more]

57 views. 0 answers.

0 votes

Answered Push AppWorks gateway server address to clients

Posted Jun 27 by Bart Maes.

Hi Is it possible to push the Server Address configuration from AppWorks Gateway to the Content Server Mobile app? This to avoid the end users having to enter the server address themselves. Kind regards, Bart Maes

Last activity Jun 28 by Pete Oliver.
315 views. 1 answer.

1 votes

Content Server REST API

Posted Aug 15 by Eben de Roock.
Updated Aug 15.

Hi, I'm trying to access Content Server's REST API via the OTAG Reverse Proxy Service, but I get prompted for credentials when a request is made to the CS REST API. Supplying credentials does not work and keeps on prompting for credentials. [more]

Last activity Nov 19 by Ferdinand Prantl.
2460 views. 3 answers.

1 votes

AppWorks Gateway connection to Content Sever

Posted Aug 21 by Tyler Ford.
Updated Sep 03.

What standard ports does Appworks Gateway need access to in order to connect to Content Server? If using a clustered CS environment with 2 servers(front-end and back-end), does Appworks need access to the ports on all servers in the clustered [more]

Last activity Sep 03 by Tyler Ford.
836 views. 1 answer.

1 votes

Unable to connect to Content Server

Posted Nov 28 by Frank Emmanuel.

Hi there, I have setup the AppWorks Gateway successfully on a dev box, and am now trying to connect it to Content Server 10. In the Settings page, I provided the Content Server URL as "http://localhost/OTCS10/livelink.exe" and clicked [more]

Last activity May 14 by Hugh Ferguson.
8383 views. 12 answers.