Forums

Questions with recent activity

0 votes

PerGem heap error in Tomcat 7 - Plane DA 7.1 and WebTop 6.8 deployed in Tomcat 7,OS Windows Server 2012 R2 Datacenter.

Posted May 22 by Deepak Dash.

Dear Experts, We have CS 7.1 environment,with a Tomcat 7 Application Server deployed with da7.1,Webtop6.8 in OS -Windows Server 2012 R2 Standard(VM).Few days back OS of Application Server got crashed and we could not able to rebuild it [more]

143 views. 0 answers.

0 votes

PerGem heap error in Tomcat 7 - Plane DA 7.1 and WebTop 6.8 deployed in Tomcat 7,OS Windows Server 2012 R2 Datacenter.

Posted May 22 by Deepak Dash.

Dear Experts, We have CS 7.1 environment,with a Tomcat 7 Application Server deployed with da7.1,Webtop6.8 in OS -Windows Server 2012 R2 Standard(VM).Few days back OS of Application Server got crashed and we could not able to rebuild it [more]

121 views. 0 answers.

0 votes

command setup_connect for sap connect is not running

Posted Oct 13 by himanshu pandey.
Updated Oct 13.

Hi , i am running command setup_sap for installing SAP Connect on linux but its not getting run . can anyone please help me if i am missing any step? or need to set environment for setup_sap command on linux? any doc or any link that can [more]

Last activity Oct 13 by himanshu pandey.
304 views. 0 answers.

0 votes

Creative review not opening in IFrame in IOS mobile client

Posted Sep 13 by mounika G.

Hi, I am facing an issue when I try to load creative review in iframe in a IOS, it is not working where as it is working fine with android.Can anyone help on this? Thank you.

Last activity Sep 14 by mounika G.
421 views. 2 answers.

0 votes

TempoBox Not Loading in Browser

Posted Jul 05 by Matt Dinsmore.

Hi, After a fresh install, I cannot get the TempoBox Web Client to load when called from Content Server i.e. Personal > TempoBox. It just shows an empty page. I can see that the TempoBox deployment in OTAG has worked as if I disable the [more]

Last activity Jul 06 by Mark Farrall.
497 views. 3 answers.

0 votes

Answered Adding Trusted Servers Issue - APPWORK

Posted Nov 28 by Hassan Aljarie.

Every time I try to add a trusted server on my gateway it log me out the gateway, in the console I found the below error every time I click on "ADD" button which saves the trusted servers: ![Unauthorized access][1] The error: GET [more]

Last activity Dec 11 by Bruno (Quoc Trung) Le.
870 views. 1 answer.

0 votes

Tempo Social Feeds

Posted Nov 17 by Uldis Silovs.

We have Tempo Social 851. There is some weird problem with Feeds. We get error message - Failed to retrieve activity feed : Invalid UTF-16 surrogate detected: d83d ?</errormessage><exception-report class="java.io.IOException"><message>Invalid [more]

513 views. 0 answers.

0 votes

Tempo Social App

Posted Nov 17 by Uldis Silovs.

Hi, We have Tempo Social 851 Then I use Tempo app within iPhone (ios8), within Tempo app I also have application Tempo Social. There I get problems when trying to post a picture (from my phone), everything suddenly freezes. No way to [more]

524 views. 0 answers.

0 votes

Answered Tempo Social Mobile 851

Posted Jul 28 by Uldis Silovs.

Hi, When will TSM 851 be released? Last feedback I got .. it was in the final phase

Last activity Aug 04 by Uldis Silovs.
770 views. 1 answer.

0 votes

Answered Tempo Social mobile

Posted Jun 16 by Uldis Silovs.

Hi, We have a Tempo Social Site. In that site we have Communities. How do I get information posted in communities to show up in mobile app? Currently mobile app seems to show only feeds from general (home) page. Uldis

Last activity Jul 24 by Uldis Silovs.
733 views. 3 answers.

0 votes

Redundant "Content Server" text appearing in the mobile AppWorks header

Posted May 30 by Subrahmanyam Varanasi.

I have a mobile app (OTMM) which is basically of type "shortcut" pointing to my app's url (given as value for key url.default in app.properties). After deploying the app in gateway and accessing it from ipad/mobile, I find "Content [more]

Last activity Jun 01 by Subrahmanyam Varanasi.
727 views. 2 answers.

0 votes

Answered OTDS and gateway

Posted Apr 11 by Uldis Silovs.

Hi, I installed gateway on tomcat and it preinstalled OTDS Later I used gateway and logged on with otag/otag user, under User Management I changed password for otadmin@otds.admin user. Then I was able to log on with otadmin@otds.admin [more]

Last activity Apr 22 by Uldis Silovs.
4494 views. 4 answers.