Forums

0 votes

AppWorks Gateway Setup - OTDS setup failure

Posted Mar 21 by Karthikeyan K.

I am trying to setup the AppWorks Gateway server for development purpose. I followed the steps given in "Appworks Gateway 16.5 installing". Managed to reach till the otds configuration step. At otds configuration I have tried both [more]

6 views. 0 answers.

0 votes

HP Exstream - Maximum Error reached

Posted Feb 22 by Ramasamy Regupathy.

Hi, Is there any way we can set the max limit for errors in Exstream control file or any other place when engine run. When I ran the input xml, I am getting maximum error reached and engine stops. when I check the error count it is 8 or sometime [more]

34 views. 0 answers.

0 votes

HP Exstream - any switch to skip a customer with error

Posted Feb 22 by Ramasamy Regupathy.

Hi, I have an issue, any suggestion is appreciated. My input xml have 10 customer, on 5th customer I have missed to close a tag, so I am getting an error and my engine stops. it is not skipping the 5th customer and continuing. is there any [more]

33 views. 0 answers.

0 votes

AppWorks Mobile app fails to connect on HTTPS port

Posted Feb 13 by Sunny Ghataura.

Hi, Having installed and configuring AppWorks 16.5, I am running into an issue where the mobile app fails to connect with the following error: ![enter image description here](/awd/content/get/30548166/AppWorks_Error.jpg) If I navigate [more]

40 views. 0 answers.

0 votes

how to upload multiple files

Posted Jan 31 by Matteo Trotta.

Hi, how to upload multiple files from UI ?

68 views. 0 answers.

0 votes

Change Host name in AppWorks Database

Posted Jan 29 by Remon Medhat.

We want to permanently change the host in the "GateWayNode" table in the appworks . every time we change it manually it reverts back after service restart. thank you.

60 views. 0 answers.

0 votes

can't login to Tempo Box

Posted Jan 23 by Remon Medhat.
Updated Jan 23.

Hello , we are installing tempo box but when i enter the right username/password combination on the tempo box login page it just refresh the page and i don't get any message . In the Content service log it says " 2019-01-23 13:52:52.680 [more]

Last activity Jan 23 by Remon Medhat.
65 views. 0 answers.

0 votes

Base url to Rest APIs of Process suite

Posted Jan 14 by Doaa Farouk.

Hi, I'm calling Rest APIs of process suite 16.3, using the url below to execute process: /v1/businessProcess/executeProcess/ (Ref API: [https://wiki.cordys.com/display/pp163/Execute+Process][1]) I get the 404 error, please what is the [more]

70 views. 0 answers.

0 votes

Single sign on is not working

Posted Jan 10 by Remon Medhat.

We are using Appworks Gateway version 1.2.1 ( 16.2.1 ) and deployed the TempoBox , The single sign on is configured but only works for the content server and is not working on the Tempobox. I checked and found patches for the content service [more]

Last activity Feb 14 by Franky Egan.
86 views. 1 answer.

0 votes

New validated and published entity not showing up in the 'Create a new item' list

Posted Dec 11 by Antal Bos.

Hi, I installed a brand new image with Appworks 16.5 and as an unexperienced user started to play with it following the manual "Process Platform EntityModeling Guide" At this moment I created a new workspace with 2 entities, validated [more]

Last activity Jan 02 by Margaret Fraser.
106 views. 2 answers.

0 votes

Getting app settings in mobile app

Posted Dec 10 by Samir Vaidya.
Updated Dec 10.

I am able to declare app specific settings in app.properties file of my mobile bundle. For example: ``` restUrl.type=string restUrl.displayName=REST Server URL restUrl.descriptions=If REST server is not proxied via Appworks Gateway then [more]

Last activity Dec 10 by Samir Vaidya.
82 views. 0 answers.

0 votes

How to call Process Suite REST service from Appworks Mobile

Posted Nov 01 by Rijas Abdu.

We are trying to develop a mobile app in Appworks . We need to a call a Process suite REST service from the Appworks Mobile Application. If the process Suite service is Anonymous service the service call is working fine and we are getting [more]

108 views. 0 answers.