Forums

Questions with recent activity

0 votes

Tempo Box - External users not receiving email notification

Posted Jan 04 by Harish Thunga.

Hi All, We are trying to send invitation to external users to access the shared tempo box folders. While sharing , the email notification is not being sent to the external user however User has been created in the OTDS with proper userid [more]

Last activity Dec 10 by Cameron Lyon.
739 views. 7 answers.

0 votes

How to call Process Suite REST service from Appworks Mobile

Posted Nov 01 by Rijas Abdu.

We are trying to develop a mobile app in Appworks . We need to a call a Process suite REST service from the Appworks Mobile Application. If the process Suite service is Anonymous service the service call is working fine and we are getting [more]

41 views. 0 answers.

0 votes

'Task list > Rule > Go to URL' does not open

Posted Oct 24 by Willem van Diermen.

AppWorks platform version: 16.4.2 **Business Requirement** Our user wants have have one click to claim and open a task. **Platform details** So we have build: - A rule that starts a short-lived BPM to perform the assignTask operation [more]

63 views. 0 answers.

0 votes

Tempobox as default webapp

Posted Sep 11 by Vincent Dumon.

Hello, Is there a way to configure tempobox (/content) as default webapp instead of application gateway (/gateway)? Regards vincent

53 views. 0 answers.


0 votes

SOLVED : Android user unable to use Content Server Mobile

Posted Aug 16 by Rudy Halle.
Updated Aug 16.

Users receive an error when launching the app "Unable to install the application. Please contact your administrator" anyone have a clue?

Last activity Aug 16 by Rudy Halle.
170 views. 1 answer.




0 votes

Error installing appworks-cli: Failed at the node-sass@3.8.0 postinstall script.

Posted Aug 09 by Douglas Gillespie.

I'm having problems installing appworks-cli. I've tried both using npm and installing it from the clone git repository. The issue is installing node-sass@3.8.0. I can install the latest node-sass, but 3.8.0 won't install. Cannot download [more]

88 views. 0 answers.

0 votes

How to add Records from Webservices to Database in Opentext

Posted Jul 27 by Sarika Aerolla.

Hi, Just recently completed [Opentext certification from Mindmajix][1]. As of Fresher to the Opentext, I am unable to find how to add Records from Webservice to Database in Opentext.. I have OpenText ECM with Documents, I need to add 1 [more]

Last activity Aug 06 by Greg Griffiths.
190 views. 1 answer.

0 votes

Help to be able to run the Exstream Command Center application

Posted Jul 26 by Jose Diaz.

**Hello Everyone!!!** you know, how can i repair my installation or configuration of server? already installing Command Center but My issue is when a run the program and appear the next message: ***[userExstream@server bin]$ ./command-center [more]

94 views. 0 answers.