Forums

Questions with recent activity

0 votes

How to Import/Upload assets/files into a OTMM Folder from AppWorks?

Posted Nov 26 by Sagar Pudi.
Updated Nov 26.

I have found following otmmapi rest services from [Media Manager API v2][1] >POST /otmmapi/v2/jobs/imports/ >POST /otmmapi/v2/renditions/ >PUT /otmmapi/v2/jobs/imports/{import-job-id} How can I use this services with AppWorks [more]

Last activity Nov 26 by Sagar Pudi.
1019 views. 2 answers.

0 votes

Appworks and External Web Apps

Posted May 14 by Tyler Ford.
Updated May 15 by Marcin Pacyga.

Is there a way that appworks can pass on it's authentication to a windows authentication based web app? For example, a user logs into ECM Everywhere with there username and password and then the click on a link within that app that takes them [more]

Last activity May 15 by Ferdinand Prantl.
537 views. 1 answer.

0 votes

Answered Appworks sample app for CS without OTDS

Posted Oct 13 by Jaroslav Bambous.
Updated Oct 14 by Marcin Pacyga.

Hello, I'd like to know whether the demo app <https://developer.opentext.com/awd/resources/articles/1501648/appworks+demo+app+for+content+server> will work on appworks where tempo is installed with content server authentication [more]

Last activity Mar 16 by Meenal Meshram.
1729 views. 8 answers.

0 votes

Closed Authentication failed error

Posted Oct 17 by Pradeep Tekkey.

Hello, I am trying to configure Appworks and have chosen embedded derby database with existing OTDS as directory server. After successful installation when I try to connect to the server http://server:8080/gateway using the default username [more]

Last activity Oct 21 by Pradeep Tekkey.
823 views. 2 answers.

0 votes

Enabling SSL (HTTPS)

Posted May 12 by Ola Hellgren.
Updated May 13.

I have enabled Tomcat 7 to run with HTTPS enabled on port 8443, hence my URL to the AppWorks server is `https://<ip>:8443`. It seems to work fine to log in to webaccess and to the gateway. But when connecting to trough the **AppWorks app [more]

Last activity Jul 30 by Ugis Godmanis.
2047 views. 4 answers.

0 votes

OTAG and Livelink Users

Posted Apr 02 by Paul Maker.

Hi, I have created a new user in the OTAG admin interface (admin user) and can login to the gateway just fine. However, it fails from the app! I get this in the logs: INFO: ,2014/04/02 08:16:17 BST,9009227951327819450,3736474410320633806,Push [more]

Last activity Apr 07 by Werner De Jong.
3213 views. 3 answers.